Društvena odgovornost

Zaštita okoline

MBA Centar je potpuno ekološki osviještena kompanija koja je svoju proizvodnju preorjentisala na ekološki prihvatljive principe. Za proizvodnju se koriste pogoni koji se pokreću bio masom.

Izlazni dim odlazi u eko-blok na filtraciju ali i na korištenje toplotne energije ispušnih gasova i tako u vazduh odlaze očišćeni 99,9%. Toplotna energija će se dalje koristiti kako za zagrijavanje tako i za hlađenje poslovno-proizvodnog prostora te za sprečavanje zamrzavanja komunikacijskih kao i prilaznih puteva.

Zdravlje

MBA centar apsolutno vjeruje u staru izreku da „zdravlje ulazi na usta“. Naši principi poslovanja se nisu promijenili od samog početka i stoga, samo ispitani kvalitet sirovina ulazi u proizvodne pogone. Želja nam je, da za mnoge koji ne mogu uživati u ukusima pšeničnog, raževog, ječmenog ili nekog drugog „glutenskog“ hljeba uskoro ponudimo i bezglutenske proizvode i time olakšamo njihov život zbog intolerancije na gluten.

Posvećenost

Posvećenost je ono što krasi MBA centar. Posvećenost radu, posvećenost kupcu, posvećenost uposleniku, posvećenost prirodi i planeti su principi koji se njeguju u u našem poslovanju. Hvala vam što nam pružate podršku jer samo s vama možemo uspjeti.